Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luare de ostatici în Colorado. Trei oameni au murit, nouă au fost răniți

ro

28 Nov, 2015 08:33 1820 Marime text
Aseară, a fost stare de asediu într-un oraş din statul Colorado timp de aproape şase ore. Totul a pornit de la un bărbat înarmat care a deschis focul într-o clinică. În zonă sunt mai multe restaurante, bănci, dar şi un mall, care era plin cu oameni.

Zeci de poliţişti au ajuns la faţa locului şi au blocat toate drumurile care duceau spre clinica Planned Parenthood. Bărbatula a intrat pur şi simplu în clinică şi a început sp tragă spre poliţişti.
 
În urma acestui atac, trei oameni au murit, iar nouă au fost răniţi de gloanţe, dintre care cinci sunt poliţişti. Numeroase ambulanţe erau la faţa locului, pregătite  să preia victimele. Cei trei nu au murit pe loc, ci în braţele medicilor.
 
În timpul operaţiunii de prindere a suspectului, unele dintre rudele şi prietenii celor care erau în clinică au putut vorbi cu ei la telefon. Poliţiştii au reuşit să evacueze unele dintre persoanele aflate înăuntru.
 
După aproape şase ore de asediu, poliţiştii au intervenit în forţă şi au reuşit să-l încătuşeze pe individul înarmat. Acum anhetatorii încearcă să afle ce l-a determinat să facă acest măcel.



sursa foto: cbsnews.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii