Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lovitură de teatru Hagi amână preluarea naţionalei

ro

09 Jun, 2011 19:25 1092 Marime text

Hagi va da luni răspunsul final privitor la preluarea naţionalei. La ieşirea de la întâlnirea cu Mircea Sandu el a declarat că ar dori să devină selecţioner după încheierea calificărilor la Euro 2012.

O lovitură de teatru s-ar putea produce la FRF. Conform Gazetei Sportulor Hagi nu vrea să ia naţionala acum, ci după campania pentru Euro 2012.

"Am decis să nu mai iau o echipă la jumătate de drum. Am discutat mai multe aspecte cu Mircea Sandu şi vom mai avea luni o întîlnire. Trebuie să mă gândesc foarte bine, să iau cea mai bună decizie", a declarat Regele la ieşirea din Casa Fotbalului.

"Luni voi da răspunsul final. Rămâne să mai discutăm, nu vă pot spune în acest moment care sunt şansele ca eu să preiau acum naţionala", a mai spus Hagi.

Fostul "decar" al naţionalei României a fost ofertat de conducerea FRF pentru a-l înlocui în funcţia de selecţioner pe Răzvan Lucescu, care a demisionat după meciul cu Bosnia, câştigat de România cu 3-0, pe 3 iunie, în preliminariile Euro 2012. În această dimineaţă el a purtat discuţii cu Mircea Sandu, iar primele semne au fost că şi-a dat acceptul de a deveni imediat selecţionerul României.

Sursa: http://www.realitatea.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii