Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lotreanu a revenit la conducerea RADIONAV

ro

04 Jul, 2012 22:17 2266 Marime text
În cursul acestei zile a venit ordinul de numire în funcţia de director al Companiei Naţionale de Radiocomunicaţii Navale RADIONAV S.A. pentru Lucian Lotreanu. Acesta a mai condus instituţia în perioada 2007 - 2008, atunci când a fost schimbat de ministrul Radu Berceanu pentru că se număra printre directorii cu „salarii nesimţite“.
Fostul director al RADIONAV, Vlad Stănculescu şi-a depus, potrivit propriilor declaraţii, demisia din funcţie la finalul săptămânii trecute.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • prieten 08 Jul, 2012 06:17 asta este vremea. politica.. schimbati tot, cum bate vantul... sunt membru psd dar il voi sustine pe basescu, chiar daca a facut multe lucruri care nu-mi convin, dar simt ca ponta si antonescu vor face si mai multe. deja au inceput. nu ma asteptam sa se ocupe rapid de eliminarea sefilor de la senat, deputati, presedinte, ce nu aveau alte treburi de facut. mai rau ca instabilitatea a crescut, la fel si cursul leu euro fapt ce ma doare pe mine.. ca am si rate. ca multi altii. citeam asa aiurea cu directori cu salarii nesimtite si ca a castigat lotreanu lucian de la radionav sa 5 miliarde de lei vechi. de ce a castigat? a avut salariu de 180 mil lei vechi, 3l zice ca 83, eu cred ca avea 120 dar tot este mult. l-a schimbat pe un director tanar si a bagat iar un turnator , cica din 81 este angajat. la telegrafie..telegrafistii erau cei maai buni informatori..