Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:11 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Loteria Română a inventat un câştigător?

ro

28 Mar, 2016 13:23 1198 Marime text
Loteria Română se confruntă cu un ditamai scandalul. Un fost consilier acuză că ultimul câştigător al premiului ar fi fost inventat, el neexistând. Reacţia consilierului a venit după ce ultimul câştigător nu și-a ridicat nici până la această oră premiul în valoare de 3 milioane de euro.
 

"Niciodată nu o să vină cineva să revendice al doilea premiu. De la început am afirmat că al doilea câștigător nu există și omul care a câștigat de fapt a pierdut jumătate din sumă. Nu se reportează suma respectivă, ci se face venit în bugetul Loteriei. Conform regulamentului Loteriei, dacă peste 90 de zile nu s-a revendicat acest premiu, banii intră în contul Loteriei și se face profit la Loterie", a declarat Sorin Constantinescu, fost consilier al Loteriei Române, la RomâniaTV.

 
Mai mult, el afirmă că nu există un al doilea câștigător, acesta fiind inventat, pentru ca banii să intre tot în bugetul Loteriei. În opinia lui, bărbatul care și-a revendicat deja premiul ar trebui să se adreseze autorităților și să ceară Loteriei să facă dovada existenței unui al doilea câștigător.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii