Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Loredana Chivu încinge imaginația bărbaților la Mamaia

ro

02 May, 2013 15:07 2564 Marime text
Fosta asistentă a lui Dan Capatos, Loredana Chivu, este singură acum şi pentru a incita imaginaţia bărbaţilor ea va da startul distracţiei la mare joi, 2 mai, când se va afla la mare pentru a participa la o prezentare de modă hot in statiunea Mamaia la început de sezon.

Apetisanta Loredana Chivu va prezenta cea mai nouă colecţie Ocassion, brandul preferat în alegerea ţinutelor trendy din această vară. Prezentarea de modă va avea loc cu ocazia inaugurării terasei Mambo Mamaia beach & sunset bar, joi, începând cu ora 17:00.

Distracţia va continua, tot joi, în Summer Crush Club, după miezul nopţii, unde vei asista la o prezentare sexy a celor mai hot ţinute de club Ocassion. Apoi, Mc Adi Mihaila îl ia cu el pe DJ Rynno şi au de gând să ţină atmosfera încinsă până dimineaţă.
 
Loredana Chivu este un model care a devenit cunoscut după ce a ocupat postul de asistentă în emisiunea lui Dan Capatos, "Un show păcătos". Formele apetisante, ochii albaștri și aparițiile incendiare de la show au atras atenția echipei Playboy, care i-a propus un pictorial. Vedeta nu s-a sfiit să-şi dea hainele jos, în 2009, pentru a apărea pe coperta revistei cu iepuraș.
 
Vineri  cel mai popular artist al momentului, Connect-R,  va fi invitat de onoare dupa miezul noptii, in Summer Crush Mamaia unde va sustine un concert incendiar. Acesta va sustine un concert exploziv, alături de cei patru dansatori ai săi, iar sambata, trupa de dans Budoar Dancers promite sa faca atmosfera prin dansuri senzuale si acrobatii nemaivazute.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii