Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Logodnicul Gabrielei Harton, decedată în accidentul aviatic, ar vrea să ia fetița orfană

ro

16 Dec, 2014 23:20 4187 Marime text
Logodinicul Gabrielei Harton, decedată în accidentul aviatic de pe lacul Siutghiol, ar vrea să ia fetița orfană. De asemenea, ia în calcul să dea statul în judecată.

Asistenta medicală Gabriela Camelia Harton, de 38 ani, îşi pierduse soţul bolnav de cancer şi era mama unei copile de 13 ani, Alexia. Îşi refăcuse viaţa alături de logodnicul ei Cristian Ciortan. Suferința a îngenuncheat familia asistentei Gabriela Camelia Harton. Înainte să urce în elicopter, femeia aflase că era însărcinată. Cu 20 de minute înainte să se prăbuseașcă în lacul Siutghiol, îi trimisese un mesaj iubitului ei,  căruia tocmai îi dăduse vestea că vor fi părinţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marian 18 Dec, 2014 13:25 pacat ca din cauza sistemului prost conceput mor oameni care nu au nicio vina.la fiecare tragedie se da vina pe victime si nicidecum pe factorii de decizie care trebuie sa faca in asa fel sa previna aceste nenorociri .prefectul care nici macar nu a avut bunul simt sa se intereseze de starea victimelor declara ca au fost salvate 4 persoane rusine.volcinschi .condoleante familiilor .de ce nu se unesc toate serviciile care au ca obiectiv salvarea de vieti omenesti sa aiba un singur dispecerat central prin care sa fie promt in colectarea datelor privind aceste evenimente .spune o voba din batrani ca omul din greseli invata dar prea multe greseli grave in ultimul timp domnilor politicieni faceti ceva nu va mai certati pe ciolan faceti in asa fel sa aduceti mai multa siguranta cetatenilor care au avut incredere in voi