Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuia într-un transformator electric Om al străzii electrocutat în Tomis 3

ro

14 May, 2011 09:52 1839 Marime text

ambulanta-001.jpgUn bărbat s-a electrocutat azi-dimineaţă, în zona pieţei Tomis 3, în apropierea casieriei Electrica. Autospecialele Serviciului de Ambulanţă au ajuns la faţa locului pentru a-i acorda primul ajutor. Vom reveni.

UPDATE 1:

Bărbatul electrocutat dimineaţă în zona Tomis 3 a primit îngrijiri medicale la Camera de resuscitare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind internat sub strictă supraveghere pe Secţia de Terapie Intensivă. Vom reveni. 

UPDATE 2:

Poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi azi-dimineaţă, la ora 5.45, prin serviciul de apeluri de urgenţă 112, cu privire la faptul că în zona Tomis 3, strada Soveja, se află un bărbat electrocutat. Deplasându-se la faţa locului oamenii legii au aflat că bărbatul locuia de mai multe zile în clădirea unui punct de transformare a energiei electrice. În jurul orei 5.30, el s-a atins din greşeală de un cablu electric şi a fost electrocutat. Ionel Dragomir, în vârstă de 31 de ani, a suferit multiple arsuri prin electrocutare fiind transportat de urgenţă, în stare gravă, cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. Vom reveni. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii