Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Localităţile Lazu, Agigea şi Eforie Nord, fără apă potabilă

ro

10 May, 2019 13:53 1574 Marime text

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi - 10 mai 2019, la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, de pe strada Ecluzei, din localitatea Agigea, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă  furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13,15 -16,00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localităţile Lazu, Agigea şi Eforie Nord.

"Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp", transmite RAJA SA.

UPDATE. 

Din cauza complexității lucrării care se efectuează astăzi, - 10 mai 2019, la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, de pe strada Ecluzei, din localitatea Agigea, RAJA SA a fost nevoită  să prelungească întreruperea furnizării de apă până în jurul orei 19,00.

Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii din localităţile Lazu, Agigea şi Eforie Nord.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp” - au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii