Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Luca, urmărit penal în dosarul Realitatea Media

ro

25 Oct, 2013 11:32 1092 Marime text

Omul de afaceri Liviu Luca este urmărit penal de DNA în dosarul Realitatea Media. Luca a fost citat astăzi la Parchet unde i s-au prezentat acuzaţiile. El este suspectat de spălare de bani.


Sindicalistul Liviu Luca este urmărit penal în dosarul Realitatea Media. Omul de afaceri este acuzat de spălare de bani. "Sunt o gramadă, sunt multe. Şi spălare de bani, dar nu m-a lămurit cum poţi să speli bani printr-un cont bancar. Mă rog, o să mă consult cu avocaţii mei. Nu-mi dau seama ce dracu am putut să fac, chiar nu-mi dau seama", a declarat Liviu Luca. 

Liviu Luca a spus, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că vineri dimineaţă a fost adus de poliţişti la DNA, în baza unui mandat de aducere, informează MEDIAFAX.

El a precizat că a fost citat o singură dată să se prezinte la DNA, însă le-a comunicat procurorilor că nu poate veni întrucât atunci era plecat la Bruxelles.

Firmele Realitatea Media, Strategies Research Investments - deţinută de Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru - şi Rovigo, fostul administrator judiciar al Realitatea Media, sunt urmărite penal în dosarul în care sunt învinuite şi 12 persoane, anunţa în 17 octombrie Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

DNA precizează că a fost începută urmărirea penală faţă de cele trei persoane juridice în dosarul privind activităţile infracţionale desfăşurate în cadrul procedurii de insolvenţă a SC Realitatea Media SA.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii