Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Iolu Premierul Cioloș va merge în Parlament, inițiativa lui Dragnea e foarte bună

ro

08 Sep, 2016 16:14 1985 Marime text
Premierul Dacian Cioloș va merge în Parlament pentru a prezenta situația economică a României, a declarat, azi, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

„E foarte bună inițiativa președintelui PSD pentru că va da posibilitatea premierului Dacian Cioloș să meargă în Parlament și să arate că datele economice din acest an sunt foarte bune. E vorba de o creștere economică de 6% în trimestrul doi, sunt încasări peste program. (...) Este și o bună posibilitate de a atrage atenția în Parlament asupra inițiativelor legislative care pun presiune pe buget și, pe cale de consecință, pe deficitul bugetar stabilit tot de Parlament. Prim-ministrul va merge în Parlament așa cum a făcut-o de fiecare dată și așteaptă doar să fie stabilită data conform procedurilor de acolo", a precizat Liviu Iolu, într-un briefing la Palatul Victoria, citat de Agerpres.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a trimis o scrisoare deschisă premierului Dacian Cioloș, în care îi solicită acestuia o poziție oficială a Guvernului referitoare la măsuri „care îi îngrijorează pe cetățeni", între care plafonarea indemnizațiilor pentru creșterea copilului, majorarea taxelor pentru cei cu activități independente prin schimbarea Codului fiscal.

De asemenea, liderul social-democraților i-a solicitat prim-ministrului să prezinte „de urgență în fața Camerelor reunite ale Parlamentului un raport privind situația economică reală a țării", mai scrie Agerpres.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii