Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea susține că PSD va onora orice invitație din partea lui Klaus Iohannis pe orice temă

ro

18 Oct, 2015 20:40 992 Marime text
 
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi la finalul lucrărilor Congresului extraordinar al PSD, că în situația în care președintele Klaus Iohannis va invita PSD la consultări la Palatul Cotroceni, social-democrații vor onora invitația, chiar dacă subiectul discuțiilor va viza schimbarea premierului, potrivit agerpres.ro.
 
„Orice invitație care va veni din partea președintelui României la PSD, va fi onorată de noi. Orice invitație, pe orice temă”, a afirmat Liviu Dragnea.
 
Întrebat dacă va participa inclusiv la negocieri pentru schimbarea premierului, Dragnea a replicat: „Președintele României, ales de peste șase milioane de români, dacă va face o invitație la PSD, această invitație va fi onorată pentru orice fel de discuție. Noi nu ne permitem să refuzăm o invitație la dialog. Eu fac invitație la dialog de aproape o lună de zile. Bineînțeles că participăm la orice fel de discuție”, conform aceleiași surse.
 
Înșă Livi Dragnea a acentuat idea conform căreia „PSD nu poate să facă președintelui o invitație” la discuții.
 
„În mod normal, civilizat este ca de acolo (Palatul Cotroceni — n.r.) să vină invitațiile. Mai mult decât invitațiile publice, chiar nu am ce să fac”, a completat președintele PSD. 



Sursa foto: aktual24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii