Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea susține că președintele Klaus Iohannis nu poate da nimănui nici lecţii de morală, nici lecţii de anticorupţie

ro

05 Aug, 2018 21:57 984 Marime text
Klaus Iohannis nu poate da nimănui nici lecţii de morală, nici lecţii de anticorupţie, a declarat duminică, la Antena 3, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, referindu-se la banii pe care şeful statului i-ar fi câştigat ilegal din închirierea unei case la Sibiu şi ar trebui să îi returneze, informează Agerpres.ro. 
 

"Klaus Iohannis nu poate da nimănui nici lecţii de morală, nici lecţii de anticorupţie. Nimănui nu poate. Ca să discutăm foarte clar. Statul român aşteaptă de câţiva ani de zile să primească câteva sute de mii de lei sau de euro, mi se pare, de la familia Iohannis, iar el trebuie să răspundă pe partea penală, după ce a răspuns pe partea civilă. De fapt, pe partea civilă n-a răspuns, pentru că n-a dat banii", a afirmat Dragnea.

 
În această chestiune, preşedintele PSD a menţionat că şeful statului poate fi anchetat. "Constituţia spune că nu poate fi trimis în judecată, nu că nu poate fi anchetat", a spus Dragnea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii