Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au răspuns avertismentelor venite din partea Comisiei Europene

ro

24 Jan, 2018 20:45 2157 Marime text
Liderul PSD Liviu Dragnea şi liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu au decis să răspundă, printr-o scrisoare deschisă, avertismentelor aduse de Comisia Europeană cu privire la modificările la legile Justiţiei.
 
Cei doi lideri au Coaliţiei aflate la guvernare au trimis o scrisoare deschisă lui Jean Claude Juncker, în care apreciază că CE nu este bine informată, informează Realitatea TV.
 
Scrisoarea deschisă vine după ce miercuri, 24 ianuarie, Comisia Europeană a criticat modificările aduse legile Justiţiei şi a solicitat Parlamentului să renunţe la aceste modificări. În textul scrisorii ai cărei semnatari sunt Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu aceştia îşi arată "îngrijorarea cu privire la modul incorect în care a fost informată Comisia Europeană" cu privire la modificările aduse legilor Justiţiei. Mai mult, cei doi semnatari susţin că "preocupările Comisiei sunt cel puţin surprinzătoare", atacând CE pentru că "această preocupare pentru transparenţă şi consens nu s-a manifestat atunci când guvernul Cioloş (...) a modificat articole din Codul Penal şi din codul de procedură penală". 

Scrisoarea integrala poate fi cititi AICI. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gica 24 Jan, 2018 21:19 Adica,daca aia au schimbat un articol dintr-o lege si CE nu a zis nimic,atunci pe cale de consecinta nu trebuie sa zica nimic nici cand schimbam si noi cateva legi! Ce golani!?!...