Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea - Se întâmplă multe lucruri nu numai cu mine, ci și cu alți lideri politici

ro

07 Aug, 2016 23:40 1016 Marime text
Prezent într-o emisiune televizată, în această seară, președintele PSD, Liviu Dragnea, a menţionat că începe să nu mai creadă în coincidențe şi simte că „unul sau mai mulți încearcă să folosească instituțiile statului într-un joc electoral".

„Aici nu e vorba neapărat de amenințări, dar, am spus-o și săptămâna trecută: încep să nu mai cred în coincidențe. Se întâmplă multe lucruri, nu numai cu mine, nu numai cu familia mea, ci și cu alți lideri politici naționali sau locali. Simt, s-ar putea să greșesc, îmi doresc să greșesc, simt că undeva cineva, unul sau mai mulți, încearcă să folosească instituțiile statului în acest joc electoral. Nu am niciun fel de informații, pur și simplu simt asta, îmi doresc sa fie o percepție greșită", a afirmat Dragnea, notează România TV.

Întrebat despre cine e vorba, Liviu Dragnea nu a putut da un răspuns exact.

„Nu știu sunt atât de multe zvonuri, atât de multe informații care circulă în București, încât până la urmă nu mai știi ce-i adevărat și ce nu-i adevărat. Dar nu numai eu simt asta sunt mulți oameni care simt asta. Poate greșim toți și am luat o boală sau un virus care ne face pe noi să avem o percepție diferită asupra realității. Dar s-ar putea să fim sănătoși și să avem dreptate”, a mai spus Dragnea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii