Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea, prezent la sediul Guvernului, alături de premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Eugen Teodorovici. Au loc discuții după suspendarea ședinței CSAT

ro

04 Sep, 2018 18:43 1088 Marime text
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a venit în această după-amiază la sediul Guvernului, informează Agerpres.ro
 
La Palatul Victoria se mai află, alături de premierul Viorica Dăncilă, şi ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.
 
Prezenţa lui Dragnea la Palatul Victoria ar putea fi în contextul deciziei şefului statului privind rectificarea bugetară.
 
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că şedinţa CSAT a fost suspendată, iar Guvernul trebuie să vină cu un nou proiect privind rectificarea, în care să renunţe la tăierile bugetare în zona securităţii naţionale.
 
El a arătat că în şedinţa CSAT nu s-a putut obţine consens, astfel că avizul necesar pentru rectificarea bugetară nu a putut fi emis.
 
Ulterior, în cadrul unor declaraţii de presă susţinute la Palatul Victoria, ministrul Eugen Teodorovici a afirmat că Guvernul are obligaţia de a cere şi nu de a aştepta un aviz al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), susţinând că suspendarea şedinţei CSAT nu are temei legal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii