Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea- „Nu ne-a obligat nimeni să mergem în Parlament”

ro

20 Oct, 2015 22:05 1328 Marime text
 
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat în această seară la Realitatea TV, că nu susține dublarea indemnizației parlamentarilor accentuând ideea că principala preocupare a social-democraților este mărirea salariilor mici din sistemul bugetar astfel încât cel administrativ să funcționeze.
 
Întrebat dacă susține dublarea indemnizației parlamentarilor care, potrivit informațiilor apărute în presă, că ar fi inclusă în legea salarizării bugetarilor, Dragnea a răspuns „ Nu țin să fiu popular cu colegii mei, nu o susțin”.
 
„Nu am această informație, o să o verific (că indemnizațiile parlamentarilor ar urma să fie dublate potrivit proiectului legii salarizării bugetarilor — n.r.). Nu țin să fiu popular cu colegii mei, nu o susțin. Nu ne-a obligat nimeni să mergem în Parlament. Când mergi în campanie electorală pentru parlamentare, de exemplu, nu le spui cetățenilor 'dați-ne votul ca să mergem noi în Parlament, să ne facem salarii mai mari noi întâi și pensii mai mari noi întâi', chiar dacă sunt îndreptățite solicitările. Ca și partid social—democrat, principala noastră preocupare este să mărim salariile pentru cei care le au foarte mici și să ajungem încet-încet ca întregul sistem bugetar să primească într-un orizont de timp rezonabil salarii bune pentru ca sistemul administrativ să funcționeze”, a afirmat președintele PSD.  



Sursa foto: aktual24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii