Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea nu acceptă invitaţia de a participa la parada de 1 Decembrie-”Nu accept invitaţia preşedintelui pentru că nu cred în el"

ro

23 Nov, 2017 17:30 2130 Marime text
Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că nu acceptă invitaţia Administraţiei Prezidenţiale de a participa la parada de 1 Decembrie pentru că nu crede în preşedintele Iohannis şi că se va decide la partid unde în ţară va merge pentru a asista la ceremonii, potrivit Digi 24.

Întrebat, joi, dacă va merge la parada de 1 Decembrie, Dragnea a spus că va merge, probabil unde în ţară, urmând ca acest lucru să fie stabilit la partid, el susţinând că nu acceptă invitaţia preşedintelui.

"Da, o să merg la paradă (...) Undeva, vedem, o să discutam la partid și o sa vedem unde e cel mai bun loc. Nu accept invitaţia preşedintelui pentru că nu cred în el", a afirmat Liviu Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seară, referindu-se la faptul că, spre deosebire de anul trecut, acum i-a invitat la parada de 1 Decembrie şi pe Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, că românii îşi doresc ca în conducerea statului să existe o bună înţelegere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constantean 23 Nov, 2017 23:02 Nici noi nu mai credem in dragnea.in psd sau în alt partid care vine la putere , 27 ani in care țara a regresat , iar noi ....trecem " cu zâmbetul pe buze "ca si cum suntem egalii țărilor europene si civilizate , niciodată , ne merităm siarta.