Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea, mesaj de Ziua Armatei Române „Felicitări tuturor celor care astăzi reprezintă Armata României, își fac datoria cu profesionalism și dăruire“

ro

25 Oct, 2018 10:47 789 Marime text
Cu ocazia Zilei Armatei Române, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care le-a urat La mulți ani militarilor români. 

”25 octombrie are o semnificație importantă în istoria poporului român, este ziua în care îi onorăm pe militarii români, cei care și-au dedicat viața pentru apărarea valorilor, integrității și identității naționale. 
Anul acesta marcăm un secol de existență a României moderne, fapt care nu ar fi fost posibil fără sacrificiul, curajul, dragostea de țară și profesionalismul militarilor români care s-au luptat și s-au jertfit pe câmpul de luptă pentru suveranitatea, independenţa şi unitatea statului român.
Cei care au purtat şi poartă haina militară sunt adevărate exemple pentru întreaga societate, iar participarea militarilor români la misiuni în afara graniţelor, sub egida ONU, NATO sau a Uniunii Europene, contribuie esențial la prestigiul României în lume. 
Cadrele militare demonstrează zilnic că România este un stat puternic care își îndeplinește angajamentele de securitate în regiune și un partener de încredere pentru aliații noștri. 
Felicitări tuturor celor care astăzi reprezintă Armata României, își fac datoria cu profesionalism și dăruire și ne reprezintă cu demnitate și onoare în teatrele de operații! 
La multi ani, rezerviști si veterani de război!
La multi ani, militari ai Armatei României!” - a transmis Liviu Dragnea. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii