Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea, în "corzi"

ro

21 Jan, 2015 20:44 1788 Marime text
Edilul sectorului 5, Marian Vanghelie, a făcut miercuri seară, în cadrul unei emisiuni televizate la Realitatea TV, o invitație directă către cei mai mari adversari politici ai săi și anume Victor Ponta, Liviu Dragnea și Sebastian Ghiță.
 
Vanghelie a precizat că are de gând să participe la o emisiune la RTV unde să fie prezenți și Sebastin Ghiță, Victor Ponta și Liviu Dragnea, precizând că nu are niciun fel de frică.
 
”Am văzut la RTV că au pus tot felul de lucruri din viaţa mea, din ultimii 20 de ani. Domne, să ştiţi că şi marile imperii au pornit şi au câştigat bătălii mici, mici, până când au ajuns mari imperii. Şi îi asigur pe cei de la RTV că fac faţă la orice discuţie, dacă vor ei, şi mă duc la o emisiune, la RTV, cu Ghiţă, pe cuvântul meu.
 
Eu mă duc cu Sebi Ghiţă şi cu Victor Ponta şi cu Liviu Dragnea la RTV, dacă le e frică în altă parte, eu mă duc. Dacă pot să vină cu mine, să-mi spună. Eu mă duc cu ei acolo, la emisiune la ei. Nu am nici o problemă. Dar păcat că acolo sunt oameni pregătiţi pe care îi respect, cu care am o relaţie civilizată şi încearcă să ducă toate lucrurile într-o formulă din asta aşa demagogică”, a precizat miercuri seară, Marian Vanghelie la Realitatea TV, scriu jurnaliştii de la psnews.ro.
 
Pe de altă parte, Liviu Dragnea neagă legăturile cu firmele din judeţul Teleorman despre care se spune că le-ar controla prin interpuşi, inclusiv Tel Drum, cea care a lăsat în paragină drumul dintre Mamaia şi Năvodari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii