Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea, despre campania #sieu - „Ei fac circ. Noi facem autostrăzi. Ei țipă. Noi dezvoltăm România”

ro

15 Mar, 2019 16:22 1400 Marime text
Preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a atacat dur pe omul de afaceri Ştefan Mandachi, care a iniţiat protestul pentru autostrăzi şi a construit, pe banii lui, un metru de drum în Moldova. "Putea să dea banii la nişte case de copii sau să-i doneze undeva", a spus liderul PSD. 
 

"Ca să ţipe lumea acum că nu se fac autostrăzi. Şi niște șmecheri, care vezi doamne fac ei un metru de autostradă, la ora 12.30 s-au inaugurat ... au început lucrul pentru primii kilometri de autostradă în Moldova, adică reali. Azi la 12.30. Ei fac circ. Noi facem autostrăzi. Ei țipă. Noi dezvoltăm România", a spus Liviu Dragnea. 


Dragnea l-a atacat dur pe omul de afaceri Ștefan Mandachi, completând că banii cheltuiţi putea fi donaţi.

"Acel om de afaceri care am înţeles că a cheltuit 100.000 euro pentru acest circ. Dacă tot avea banii ăştia putea sa-i dea la nişte case de copii sau să-i doneze undeva. A zis: plec să văd dacă s-au început lucrările la autostradă în Moldova şi a plecat spre Bucureşti. Numai că legea aprobată în Parlament este pentru autostradă Tg. Mureş-Iaşi. Ce căuta spre Bucureşti? Totul este circ. Rămâne la latitudinea noastră să spunem adevărul", a mai spus preşedintele PSD.

Sursă: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii