Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea, declarații după primele rezultate ale alegerilor "Nu sunt rezultate care să bucure PSD . Nu candidez la prezidențiale. Candidează ori Gabriela Firea și Tăriceanu"!

ro

26 May, 2019 21:23 2117 Marime text
Declarații unui om care îşi anunţă îmfrăngerea. Liviu Dragnea a spus că nu sunt niște rezultate care să bucure PSD:
“Eu în viață mi-am asumat și ce am făcut și ce nu am făcut, dar nu îmi asum astfel de lucruri pe Facebook, ci într-o discuție serioasă în CEXÎntrebările la referendum au fost făcute prost, nici măcar Iohannis nu le-a ținut minte.
Eu nu am spus niciodată că vreau să candidez la președinția României. La mine termenele sunt programate în funcție de evenimentele politicePSD foarte curând trebuie să desemneze un potențial candidat, am înțeles că ALDE îl susține pe dl Tăriceanu. Trebuie văzut care din cei doi candidați are cele mai mari șanse. Din partea partidului nu hotăresc eu, sper să particip la ședința CEX. Analiza cred că trebuie făcută între Gabriela Firea și Tăriceanu. O să solicit colegilor ca în ultima parte a lui iunie prima parte a lunii iulie să se organizeze un Congres. PSD a mai trecut prin astfel de momente, mult mai rele și mult mai grele
Le cer tuturor colegilor să țină unit partidul. Îi solicit premierului să nu care cumva să-și depună mandatul”. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii