Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea „Când e vorba de partid, de PSD, să știți că domnul Iliescu nu are prieteni”

ro

28 Sep, 2015 23:03 1272 Marime text
 
Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat în această seară că Ion Iliescu nu are prieteni atunci când vine vorba despre PSD.
 
Dragnea a spus acest lucru făcând referire la criticile acestuia legate de modul de alegere al președintelui formațiunii politice.
 
„Când e vorba de partid, de PSD, să știți că domnul Iliescu nu are prieteni. Domnul Iliescu are doi prieteni: stânga românească și Partidul Social Democrat. Chiar dacă are preferințe, simpatii, totul până la soarta partidului. Nu cred că ar ieși domnul președinte Iliescu cu astfel de declarații având în intenție să ajute pe unul sau pe altul”, a spus Liviu Dragnea la TVR,  după ce a fost întrebat dacă afirmațiile lui Ion Iliescu pot fi puse în legătură cu faptul că este apropiat de Șerban Nicolae, care s-a retras din cursa internă pentru șefia PSD.
 
Președintele interimar al PSD este de părere că președintele de onoare al PSD a criticat modul în care va fi votat viitorul președinte întrucât nu i s-a explicat că partidul are capacitatea organizatorică de a realiza această procedură în condiții bune.
 
„Eu cred că domnului președinte nu i s-a explicat tot sistemul de vot, că avem posibilitatea și capacitatea organizatorică de a realiza această procedură în condiții bune. Cred că a avut aceeași rezervă inițială pe care am avut-o și eu atunci când a venit Victor Ponta cu propunerea”, a subliniat  președintele interimar al PSD.
 
Liviu Dragnea speră ca Ion Iliescu să participe la votul intern din PSD.
 
Tot el a mai completat declarația spunând că folosirea acestui sistem de vot pentru alegerea președintelui partidului este condiționată de o prevedere statutară, propusă de Victor Ponta și adoptată în 2010.
 
Dragnea speră ca peste 400 de mii de membri ai PSD să participe la vot, întrucât are semnale că aceștia își doresc să își poată alege președintele. 



Sursa foto: stiri.covasnamedia.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii