Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea - „Aştept lista de la Constanţa. Vreau să văd ce vine de la Constanţa”

ro

13 Oct, 2016 21:10 1798 Marime text
În această seară, preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat că aşteaptă listele pentru alegerile parlamentare de la Constanţa.

"Aştept lista de la Constanţa. Vreau să văd ce vine de la Constanţa”, a spus, în cadrul unei emisiuni la B1, Liviu Dragnea.


De asemenea, a menţionat că mâine se va întâlni cu preşedintele organizaţiei de Constanţa. Mai mult, a afirmat că doar listele de la Constanţa şi Bucureşti mai sunt de finalizat, acestea urmând să fie discutate în cursul zilei de mâine.

"Am reiterat care sunt principiile, criteriile pe care vreau să le am în vedere atunci când se fac listele. Președinții au avut discuții în organizațiile lor, se votează în Comitetele executive județene, lista vine la București, se întrunește Comitetul Executiv Național — s-ar putea pe 22-23 — și aprobăm fiecare listă", a mai spus Liviu Dragnea.


În legătură cu jurnalistul Alexandru Căutiș al cărui nume s-a vehiculat pe lista PSD Constanţa pentru Camera Deputaţilor, Liviu Dragnea a spus că este tentat să aibă o reacţie „puţin mai dură”.     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii