Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea a catalogat declarația ministrului Petre Daea referitoare la sacrificarea porcilor cu pestă porcină drept o gafă. Ce mesaj a transmis liderul PSD

ro

26 Jul, 2018 16:55 1386 Marime text
Liderul PSD, Liviu Dragnea a catalogat declarația ministrului Petre Daea referitoare la sacrificarea porcilor cu pestă porcină drept o gafă. 

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Liviu Dragnea precizează că regretă că un ministru al Cabinetului PSD - ALDE a făcut o asemenea declarație. 

”Declarația ministrului Daea reprezintă o gafă! Regret că un ministru al Cabinetului PSD - ALDE a făcut o asemenea declarație, deși sunt convins că nu a existat nici cea mai mică intenție de a ofensa poporul evreu. Cu toate acestea, îi atrag public atenția ministrului agriculturii să fie mai atent asupra modului în care se exprimă și să nu mai folosească asocieri care pot jigni profund.
 
PSD consideră că Holocaustul împotriva evreilor a fost o tragedie, care nu trebuie să se mai repete. Am condamnat întotdeauna declarațiile sau derapajele antisemite. Vom sprijini în continuare progresele în domeniul studierii, educației și comemorării Holocaustului.
 
În numele meu, al PSD și al coaliției de guvernare prezint scuze comunității evreiești pentru afirmațiile domnului ministru Daea” - este mesajul transmis de Liviu Dragnea pe Facebook. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii