Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Liviu Andrei Cocoş a marcat primul eseu al acţiunii caritabile de la stadionul Mihai Naca (galerie foto)

ro

05 Dec, 2015 13:08 2663 Marime text
La stadionul „Mihai Naca” din Constanţa se desfăşoară astăzi acţiunea caritabilă „Jucăm pentru Liviu Andrei!”, care are ca scop strângerea de fonduri pentru un băiat de 14 ani din Constanţa, Liviu Andrei Cocoş, bolnav de leucemie.
 
Trei echipe de rugby, Rechinii Constanţa - iniţiatoarea acţiunii - CS Năvodari şi Tomitanii Constanţa, participă la turneu, iar lovitura de start a primei partide, CS Năvodari - Rechinii, a dat-o chiar Liviu Andrei, acesta marcând simbolic şi primul eseu al partidei.
 
Liviu Andrei a primit de la CS Năvodari şi o medalie de vicecampion al diviziei naţionale, titlu cucerit de echipă în acest sezon. Jucătorii echipelor au pătruns pe teren purtând tricouri albe cu mesajul „Curaj, Liviu Andrei”. În tribuna stadionului Mihai Naca este prezent la acţiune şi cântăreţul Ionuţ Galani.

UPDATE 1, ora 14.42

În timpul turneului, s-au înregistrat rezultatele: Rechinii - CS Năvodari 5-40 (1-8 la eseuri), Tomitanii - Rechinii 15-15 (3-3 la eseuri) şi CS Năvodari - Tomitanii 30-5 (6-1 la eseuri). „Le mulţumim tuturor pentru prezenţă şi pentru ajutor. Lui Liviu Andrei i-a plăcut foarte mult evenimentul, a fost impresionat", a declarat Ionuţ Marian Lungu, de la Rechinii Constanţa. Acţiunea caritabilă continuă. Donaţii se pot face şi în contul RO81 RZBR 0000 0600 1509 4269, deschis la Raiffeisen Bank - Agenţia Marea Neagră, beneficiar Ionela Ţigănilă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii