Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. LIVE VIDEO. Imagini de la eveniment. Alertă la ISU Dobrogea. Un incendiu a cuprins locomotiva unui tren de marfă în zona Energia din Constanța (galerie foto+video)

ro

17 Dec, 2018 18:34 5408 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați în această seară să intervină în zona Energia din municipiul Constanța. 

Potrivit ISU Dobrogea, din primele informații un incendiu a cuprins o locomotivă a unui tren de marfă. 

La fața locului intervin pompierii Detașamentului Palas cu o autospecială. 

Au fost decupate vagoanele încărcate cu motorină, sunt la distanță considerabilă si nu e pericol de extindere. 

UPDATE. 

Potrivit unor reprezentanți CFR, este vorba de un tren al CFR Marfă care circula de la Midia la stația Constanța Mărfuri, în apropiere de zona Butelii.

În zona în care a fost cuprinsă locomotiva de flăcări este o stație intermediară, de unde vagoanele de marfă pleaca mai departe, în port sau în țară, spre destinația finală.

Trenul era în circulație, moment în care la locomotiva din capul trenului s-a declanșat un început de incendiu, o degajare de fum. Conform instrucțiunilor, mecanicul a decuplat locomotiva de restul garniturii, ca să nu afecteze încărcătura.

În zonă va fi trimisă o altă locomotivă în ajutor pentru a trage vagoanele încărcate cu motorină. Trenul avea și o locomotivă în capătul trenului dar, în momentul când cea din față nu mai poate trage garnitura, devine inactivă.

Nu sunt victime, nici pagube materiale, cu excepția locomotivei care trebuie înlocuită până când defecțiunea va fi reparată 



 
Sursa foto+video: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii