Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE Video Constanţa. Ceremonie în fața Monumentului Eroilor din parcul Casei de Cultură (galerie foto)

ro

09 May, 2019 09:46 1887 Marime text
Ziua de 9 mai, moment cu o triplă semnificație pentru români, care marchează Ziua Independenței de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliției Unite în cel de-al Doilea Război Mondial și Ziua Europei, este sărbătorită astăzi la Constanța prin acțiuni cu caracter militar și religios care, în intervalul orar 09:30 - 11:00, în zona din fața Monumentului Eroilor din Războiul de Independență din parcul Casei de Cultură.

Atenţie! În intervalul orar 09:00 - 11:00, va fi restricționat accesul autovehiculelor pe strada Daliei iar în intervalul orar 10:30 - 10:45, pe perioada desfășurării paradei militare, traficul auto va fi închis pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe tronsonul menționat. Traficul rutier va fi deviat pe străzile adiacente.

În cadrul evenimentului participă viceamiralul dr. Alexandru Mîrşu, subprefectul Ali Şenol, vicepreşedintele CJC Daniel Learciu, viceprimarul Costin Răsurăţeanu, consilieri locali, reprezentanţi ai armatei, veterani de război, profesori universitari dar şi constănţeni.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii