Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE. UPDATE. Un nou protest are loc la Constanța. Sute de persoane participă. Ce mesaje transmit manifestanții (galerie foto+video)

ro

12 Aug, 2018 16:14 4881 Marime text
Un nou protest va avea loc în această seară la Constanța. Mobilizarea a fost făcută pe Facebook acolo unde organizatorii își arată nemulțumirea față de modul în care au intervenit jandarmii la protestul ce a avut loc vineri seară în Piața Victoriei

”Piața Victoriei, teatru de război.
Gaze lacrimogene, tunuri de apă, bastoane, scuturi, copii, ochi plângând, jandarmi hăituindu-ne ca pe criminali la un protest pașnic pe care l-au inflamat cu câteva zeci de infiltrați.
Într-o țară democratică în care protestele au loc cu flori,copii, căței scoși la plimbare!
Ne-au alergat și ne-au gazat ore în șir. Democrație???
A mai rămas ceva din ea?
Dacă diseară stați în casă, atunci alegeți măcar să ascultați conferința de presă a jandarmeriei și rămâneți impasibili. ” - este mesajul transmis pe Facebook. .

Reamintim că proteste au avut loc și vineri și sâmbătă seară, când sute de persoane au protestat în fața Prefecturii Constanța după care au pornit în marș către sediul PSD Constanța și înapoi spre sediul Prefecturii. 

UPDATE. ora 19.00

La ora la care fusese anunțată începerea acțiunii de protest, pe platoul din fața Prefecturii Constanța erau 8 persoane. 

UPDATE. ora 19.15

Aproximativ 50 de persoane s-au adunat în fața Prefecturii Constanța pentru a participa la acțiunea de protest organizată la Constanța. 

Oamenii au venit pregătiți cu pancarte cu mesaje anti-PSD: ”Două fire două paie, Dracnea du-te la pârnaie”, ”Noi alegem/plătim parlamentarii, miniștrii, avocatul poporului și ... gaze lacrimogene și bastoane!”

UPDATE. ora 20.00

Manifestanții au pornit în marș pe bulevardul Ferdinand din Constanța către sediul PSD. Sunt aproximativ 400 de persoane la protest. 

UPDATE. ora 20.40

Manifestanții au trecut de ICIL, au pornit pe Alexandru Lăpușneanu și au ajuns la Casa de Cultură. 

UPDATE. ora 21.10

Manifestanții au ajuns la sediul PSD Constanța. 

Sursa foto/video: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • antoneta 12 Aug, 2018 17:22 unde sunt parlamentarii care ne reprezinta ,ei sunt alesii tuturor romanilor din locul pentru care sunt platiti si trebuie sa ne asculte si solutioneze cererile,sa intelegem ca au demisionat toti?caci dialog nu e nicaeri