Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Mult așteptatul Radu Mazăre a ajuns pe pământurile natale

ro

20 May, 2019 20:43 3333 Marime text
Aeronava la bordul căreia a fost urcat astăzi Radu Mazăre a aterizat pe Aeroportul Internațional Henry Coandă. Aterizarea a avut loc la 20.34, cu o întârziere de 24 de minute, potrivit flightera.net.
A fost scos cu cătușe și introdus într-o dubă a Poliției. Fostul edil are de ispășit o condamnare de 9 ani.
Mazăre va fi preluat din camera de predare - primire a Poliției de Frontieră și predat Administrației Naționale a Penitenciarelor pentru a fi condus la Penitenciarul Rahova, transmite Antena 3.

A fost o misiune foarte dificilă pentru cei patru polițiștii români, care l-au condus pe drumul Madagascar - Paris - București.
El a ajuns din Madagascar la Paris, astăzi, de la Antananorivo, la ora locală 10.30.
A cerut astăzi azil politic la Paris, însă i s-a respins acest lucru.
Radu Mazăre a urcat la bordul aeronavei cu ruta Paris - București, care l-a adus în România în jurul orei 17.00, ora României.
Pe ruta Paris - București a stat cu capul aplecat, cu fruntea lipită de scaunul din față, transmit jurnaliștii Antena 3. Fiul său l-a însoțit cu ochii în lacrimi și i-a spus "Fii tare!". Mazăre nu a avut voie să facă declarații pe durată escortării. Probabil va face mâine, când este așteptat la Instanța Supermă.
Ora 21:14: În acest moment, duba Poliției se îndreaptă cu viteză către Penitenciarul Rahova.
Ora 21:46: Mazăre a fost predat Penitenciarului Rahova.
Ora 22.07: Mâine, 21 mai a.c., Mazăre va fi chemat la Instanța Supremă în Dosarul Polaris, unde are de ispășit nouă ani și 10 luni de închisoare, transmite Antena 3. Cel mai sigur, fostul edil va avea parte de regim închis de închisoare dat fiind numărul mare de ani de condamnare. Vorbim de o perioadă de penitență de 9 ani.
Radu Mazăre a revenit în țară după aproape 2 ani, după ce a primit condamnarea definitivă de 9 ani. El s-a refugiat în această țară încă din decembrie 2017.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii