Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment FC Viitorul, în premieră în finala Cupei României! Dublă victorie cu CSU Craiova. Succesul de la Ovidiu, adus de golurile lui Ianis Hagi (galerie foto+video)

ro

25 Apr, 2019 19:38 2061 Marime text
Stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduiește, în această seară, de la ora 19.45, meciul FC Viitorul - CSU Craiova, din returul semifinalelor Cupei României.

În tur, FC Viitorul s-a impus cu 2-1, astfel că are prima șansă la calificarea în ultimul act al Cupei, unde echipa lui Hagi ar ajunge în premieră.

Cele două echipe de start sunt:

FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi): V. Cojocaru - R. Boboc, Țîru, V. Ghiță, De Nooijer - Houri, T. Băluță, Casap - I. Hagi, Rivaldinho, Drăguș.

Rezerve: Tordai - Kuipers, I. Vînă, A. Ciobanu, G. Ganea, Eric, Artean.

CSU Craiova (antrenor, Corneliu Papură): Pigliacelli - Martic, Donkor, R. Popa, Bancu - Fedele, Cicâldău, O. Bic - Bărbuț, Fortes, Mihăilă.

Rezerve: L. Popescu - Kelic, Dimitrov, Meza Colli, Drăghici, Rocha, Nițu.

Cine va avea câștig de cauză în dubla manșă FC Viitorul - CSU Craiova se va confrunta în finală cu Astra Giurgiu, care a eliminat în semifinală CFR Cluj cu scorul general de 5-3 (3-1 în deplasare, 2-2 pe teren propriu).   


UPDATE 14: Meciul se încheie cu victoria FC Viitorul, care mai realizează o mare performanță, calificându-se în premieră în finala Cupei României. Echipa lui Hagi avansează în ultimul act cu o dublă victorie, 2-1 la Craiova, 2-0 la Ovidiu, scor general 4-1! Finala Cupei României, FC Viitorul - Astra Giurgiu, se va juca pe 25 mai, la Ploiești.   

UPDATE 13:
În minutul 88, Ianis este înlocuit. În locul său intră George Ganea. 

UPDATE 12: Lejeritate în apărarea Craiovei, iar Ianis Hagi marchează elegant în minutul 86 pentru 2-0!

UPDATE 11:
Dimitrov - Martic, ultima schimbare la CSU Craiova, în minutul 75.

UPDATE 10: O nouă schimbare la CSU Craiova, în minutul 69, Meza Colli în locul lui Bărbuț.

UPDATE 9: Primele două schimbări la FC Viitorul, în minutul 63. Ies Vână și Artean, ies Rivaldinho și Drăguș.  

UPDATE 8: În minutul 57, CSU Craiova are o dublă ocazie, în veme ce, la cealaltă poartă Drăguș trage în plasa laterală. Oaspeții efectuează și prima schimbare, Drăghici în locul lui Bic. 

UPDATE 7: În minutul 53, Craiova ratează un penalty, prin Bancu! Lovitura de la 11 m fusese acordată la faultul în careu al portarului Cojocaru asupra lui Fortes. Cojocaru a reușit apoi să pareze lovitura de la punctul cu var! 

UPDATE 6: A început repriza a doua. Prima ocazie îi aparține Viitorului, prin Casap, care caută vinclul porții craiovene, mingea trecând pe lângă. 

UPDATE 5: S-a încheiat prima repriză. Viitorul conduce cu 1-0, scor la care e calificată în finală. În ultima fază a reprizei, Bărbuț a tras la poartă, dar Cojocaru a reținut fără emoții.
 
UPDATE 4:
În minutul 38, Drăguș are o acțiune frumoasă, pătrunde în careu, trage, dar mingea se duce pe lângă. 

UPDATE 3: Casap încearcă o execuție de finețe în careul Craiovei, dar nu-i iese, în minutul 25. De cealaltă parte, cel mai periculos s-a arătat atacantul Fortes. 

UPDATE 2: În minutul 5, gazdele deschid scorul, prin Ianis Hagi, care a tras cu stângul din careu!

UPDATE 1: 
Meciul a început. După numai 35 de secunde, FC Viitorul are ocazia de a înscrie, Ianis Hagi trăgând peste de la 10 metri 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii