Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Examen european

ro

04 Sep, 2014 13:13 1644 Marime text

Debut de sezon european pentru campioana României, la handbal masculin, HCM Constanța.
În zilele de 6 și 7 septembrie, dobrogenii vor participa la turneul de calificare pentru grupele principale ale Ligii Campionilor. Acesta se va disputa în Belgia, la Hassett. Mai participă norvegienii de la Haslum, turcii de la Beșiktaș și formația gazdă, Hubo Inistia Hassett.
Pe ultima sută de metri, la antrenamentele conduse de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic au revenit Javier Hamet și Branislav Angelovski, jucători care părăsiseră echipa din cauza problemelor financiare, dar și accidentații Mihai Popescu, Albert Cristescu și Aleksander Adzic.
Delegația dobrogeană va pleca vineri spre Belgia. Sâmbătă, de la ora 21.00, campionii vor juca cu belgienii de la Hubo Hassett, meci arbitrat de o brigadă din Austria.
În cealaltă semifinală a turneului, se întâlnesc Beșiktaș și Haslun.
Duminică, învingătoarele se vor întâlni, de la ora 18,00, iar învinsele de la ora 15.30. Echipa câștigătoare a turneului se califică în grupele principale ale Ligii Campionilor, în timp ce învinsa va juca direct în turul III al Cupei EHF.
Tot în turul trei al Cupei EHF va juca şi învingătoarea din finala mică, în timp ce echipa clasată pe ultimul loc merge în turul doi al Cupei EHF.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii