Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Efectele politizării conducerii SCJU Constanța

ro

20 May, 2016 23:08 2029 Marime text
O dezbatere publică organizată de cotidianul ZIUA de Constanța privind depolitizarea Spitalului Clinic Județean Constanta s-a desfășurat la Consiliul Județean. Principalele teme abordate au vizat situația Secței de Radioterapie si investitiile pe care le-a facut administrația județeană in ultimii ani in cea mai mare unitate spitalicească.
 
Medici, politicieni, jurnalisti si cetateni ai orasului au participat la dezbaterea publica privind depolitizarea Spitalului Clinic Județean Constanta.
 
Momentan, cel care a preluat conducerea unitatii spitalicesti, dr. Cătălin Grasa este membru al unui partid asa ca nu putem vorbi despre depolitizare. Totusi, Cristinel Dragomir, vicepresedintele Consiliului Județean Constanta ii asigura pe locuitorii orasului ca se va desfasura un concurs transparent pentru ocuparea acestei functii cat de curand iar cel care va ocupa fotoliul lui Captana va fi o persoana capabilă. Sătui de promisiuni, jurnalistii i-au cerut explicatii vicepresedintelui pentru felul in care a finantat de-a lungul ultimilor ani spitalul. Principala nemultumire a fost legata de închiderea Secției de Radioterpie. Dragomir s-a spalat pe maini de orice vina si a aruncat pisica in ograda Ministerului Sanatatii care ar fi refuzat sa aloce fonduri. Spiritele s-au incins la dezbatere…
 
Nu doar cetatenii sunt nemultumiti de spital ci si medicii . In lipsa aparaturii necesare, aceștia recunosc, incă o dată, că au fost nevoiți să îi trimită pe pacienți să se trateze în Capitală. Concret, secția de Cardilogie fusese renovata insa lipseste un aparat extrem de important: angiograful după cum a menționat și medicul Răzvan Maxim.
 
Citește materialul integral pe: tvlitoral.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii