Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lista companiilor care cauta studenti pe perioada verii

ro

11 Jun, 2010 14:55 1104 Marime text

Companiile recrutează în această perioadă interni de la ISE/ASE, Automatică, Cibernetică, Mecanică, sau de la Facultatea de Comunicare. Stagiile durează trei luni de zile, în medie, sunt plătite în majoritatea cazurilor şi se desfăşoară full-time (opt ore pe zi). Miza? La finalul stagiului sunt şanse mari să rămâi angajat în companie! Află dintr-o analiză MONEY.ro care sunt cele mai atractive joburi de vară pentru studenţi.

Coca-Cola recrutează un intern la departamentul de mecanică. Dacă eşti absolvent sau în an terminal la Facultatea de Mecanică şi vorbeşti engleza, atunci eşti eligibil pentu această poziţie. Vei participa la efectuarea lucrărilor de întreţinere preventivă şi de reparaţii pentru liniile de îmbuteliere şi instalaţii, alături de supervizorul de întreţinere şi vei lua parte la pregătirea fiecărei lucrări de întreţinere şi de reparaţie, asigurând baza materială (piese de schimb, materiale) şi documentaţia tehnică necesară.

P&G oferă un internship la departamentul de Supply Network Operations. Eşti eligibil dacă vorbeşti fluent limba engleză şi eşti în ultimul an de studiu.

Siemens caută un junior financial controller la Timişoara. Dacă ai absolvit facultatea şi vorbeşti fluent limba engleză, ai cunoştinţe de SAP şi unul-doi ani experienţă în finanţe, atunci eşti eligibil pentru această poziţie.

Webfusion România caută un dezvoltator Perl. Subsidiara română a firmei de software londoneze angajează trei studenţi cu rezultate academice foarte bune, cu experienţă în programare, şi, preferabil cu cunoştinţe HTML/DHTML/CSS/JavaScript. Postul este în Iaşi.

Pentalog High Tech caută un programator junior Java/ J2EE. Subsidiara de la Braşov a grupului Pentalog recrutează un programator. Candidatul ideal trebuie să fie în ultimul an la Facultatea de Informatică, Calculatoare, Automatică, Cibernetică sauMatematică, dar sunt acceptaţi şi absolvenţi ai acestor facultăţi. Mai trebuie să aibă cunoştinţe OOP, experienţă în Java/J2EE, cunoştinţe de Oracle, SQL Server, MySQL şi de servere de aplicaţii: Boss Application Server. De asemenea,e imperativ să vorbească fluent engleza sau franceza.

Continental Corporation caută un intern pentru depatamentul financiar.Divizia ContiTech a grupului Continental Corporation recrutează un student în an terminal la departamentul financiar al companiei. Vei lucra la Nadab şi vei oferi suport celor din departamentul financiar al firmei. Dacă eşti student la o facultate din cadrul ISE/ASE, vorbeşti fluent limba engleză şi ştii să lucrezi în Office, atunci eşti eligibil pentru această poziţie. E preferabil să ai şi experienţă în domeniul financiar. Compania asigură gratuit transportul pe ruta Arad-Nadab.

Schiere Simiuc & Partners caută un intern pentru departamentul de marketing.
Compania de consultanţă româno-olandeză recrutează un intern. Poziţia este în Capitală. Dacă eşti student la o facultate cu profil economic, cu focus pe marketing preferabil, eşti fluent în limba engleză şi ştii să operezi în Office, atunci eşti eligibil pentru această poziţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii