Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lista cluburilor din Constanța ce vor fi verificate în urma ordinului dat de Victor Ponta

ro

31 Oct, 2015 14:02 1311 Marime text
 
Premierul Victor Ponta a declarat în urmă cu scurt timp într-o ședință de Guvern de urgență că se vor face verificări în cluburile din toată țara pentru a vedea dacă îndeplinesc toate normele de funcționare pentru ca astfel de tragedii cum a fost cea de seara trecută, în Clubul Colectiv din Capitală, să nu se mai repete.
 
În acest sens prefectul județului Constanța, Ion Constantin, a declarat în exclusivitate pentru cotidianul ZIUA de Constanța care vor fi instituțiile ce se vor implica în verificarea cluburilor din oraș. De asemenea, acesta a specificat că lista completă a acestor tipuri de localuri nde se vor face verificări va fi gata luni.
 
„Nu am o listă în acest moment a cluburilor care sunt acum funcționale. Luni va fi pregătita această listă, când va fi și comisia gata ca să se înceapă activitatea. În cluburile pe care o să le identificăm, în primul rând o să verificăm autorizațiile, cele de la pompieri, și după care echipa merge la fața locului să vadă acă autorizația este respectată. Instituțiile care se vor implica în verificări vor fi ISU și ISC-ul.”, a declarat prefectul Constanței.
 
Întrebat care vor fi măsurile luate în cazul în care vor fi identificate nereguli la aceste cluburi, Ion Constantin a precizat faptul că totul ține de gravitatea problemelor identificate.
 
„De la caz la caz în funcție de neregulă. Dar în principiu dacă dacă este o abatere gravă, adică lista autorizației cu totu, că noi mai întâi o să vedem care sunt autorizate și care sunt funcționale, nu știu dacă este vreun club care nu are autorizație de la pompieri, dar o sa le verificăm și pe acelea, și dacă lipsește și respective are, dar dacă abaterile sunt grave atunci mergem până la închidere, până la încetarea activității. Amenzile vor fi după caz, vor fi cele care se vor impune. Nu am mai avut cazuri de genul acesta dar trebuie să ne aducem aminte de incendiul de la restaurantul Beirut.”, a completat Ion Constantin, prefectul județului Constanța.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii