Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Linişte în Mamaia. Staţiunea a intrat în vacanţă

ro

08 May, 2013 20:07 1447 Marime text
Şezlonguri şi terase goale şi locuri câte vrei pe plajă. Staţiunea Mamaia arată de parcă ar fi intrat în concediu, după ce în urmă cu doar două zile nu aveai loc să arunci un ac pe nisip. Cei peste 30 de mii de turişti au plecat, dar spun ei, vor reveni cu plăcere în mai puţin de o lună.
Cei peste 40.000 de turişti care au ales să-şi petreacă minivacanţa pe litoralul românesc au plecat la fel de repede ca atunci când au venit. Puţini au fost aceia care au ales să-şi petreacă a doua zi de Paşte la malul mării. Chiar şi programul Litoralul pentru toţi a pornit cu stângul. 
Cei care vor să facă plajă şi să se distreze în Constanţa, Mamaia şi Eforie trebuie să ştie însă tarifele vor fi cu 10 mai mari decât în 2012. Daca anul trecut la un hotel de 3 stele din Mamaia turiştii plăteau pentru un sejur 379 de lei, acum pentru aceleaşi servicii vor achita 425 de lei. Preţuri mai mari cu aproape 50 de lei sunt şi la hotelurile de patru stele. Creşterea preţurilor nu pare să îi descurajeze însă pe turişti. Prin programul Litoralul pentru toţi sunt puse la dispoziţie peste 3500 de locuri.
Pentru serviciile all inslusive turiştii vor plăti însă mai mult. Cinci nopţi de cazare la un hotel de trei stele costă aproximativ 700 de lei, iar la unul de cinci stele aproape 1000 de lei de persoană. Pentru ca oferta să fie mai atractivă, preţul include şi intrările la Cetăţile Histria şi Capidava şi la Muzeul de Istorie Naţională şi arheologie. Chiar dacă  la sfârşitul minivacanţei de 1 mai şi Paşte, staţiunea Mamaia pare să fi intrat în concediu, turiştii spun că vor reveni cu plăcere la malul mării în mai puţin de o lună. 
Imagini pe digi24.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii