Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Limuzină marca Jaguar furată din Italia, găsită la Negru Vodă

ro

15 May, 2015 10:21 1407 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat la Negru Vodă un autoturism marca Jaguar, care era dat în urmărire de autorităţile din Italia.
 
În Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă s-au prezentat, ieri dimineaţă, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţenii români M.L.V. şi M.V.D., soţ şi soţie, cu vârste de 39 şi 40 de ani, domiciliaţi în judeţul Galaţi, care călătoreau cu un autoturism marca Jaguar, cu numere de Italia.
 
Din verificările efectuate de poliţiştii de frontieră a rezultat că autoturismul figurează ca fiind căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia, acesta fiind declarat furat din data de 22 iulie 2013.
 
Conducătorul auto a declarat că a cumpărat autoturismul fără a cunoaşte că acesta este căutat în vederea confiscării şi dorea să se deplaseze în Bulgaria pentru a-l înmatricula.
 
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 20.000 de lei şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii