Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lidl promovează gratuit litoralul şi Delta Dunării în Germania. Vinde pachete turistice

ro

04 Apr, 2012 12:07 1104 Marime text

Retailerul german şi-a extins oferta de vacanţe pentru clienţii din Germania şi îi îmbie cu oferte în România.

 

După ce anul trecut retailerul german a spart gheaţa şi a introdus în oferta sa pentru clienţii din Germania un circuit în România, acum în ofertă se regăsesc şi sejururi pe litoralul românesc.

Preţurile variază în funcţie de perioadă, hotel şi serviciile alese.

O simulare pe website-ul retailerului arată că un cuplu are de plătit pentru un pachet ce include cazare şapte nopţi cu mic dejun la hotelul Europa de patru stele din Eforie Nord, deţinut de omul de afaceri George Copos, un total de 554 de euro. Preţul creşte la 678 de euro dacă turiştii doresc un sejur cu demipeniune şi ajunge la 956 de euro cu toate mesele incluse. Ce-i mai rămâne turistului german de plătit este transportul.

Pentru perioada 27 mai - 6 iunie, doi adulţi au de plătit 288 de euro pentru zece nopţi cazare cu mic dejun la hotelul Majestic din Mamaia. Acest preţ se dublează dacă turiştii doresc cazare cu demipensiune.

Cât îl costă pe neamţ să se cazeze la hotelul lui Hagi

La hotelul lui Gheorghe Hagi - Iaki, Mamaia - un pachet ce include cazare şapte nopţi cu demipensiune pentru doi adulţi, costă în perioada 13-20 august 924 de euro.

La hotelul Doina din Neptun, şapte nopţi de cazare cu mic dejun costă în perioada 14-21 iulie 448 de euro. Alte hoteluri care sunt incluse în oferta Lidl sunt:hotel Bran Brad Bega (Eforie Nord), hotel Richmond (Mamaia), hotel Saturn (Saturn), hotel Modern (Mamaia), hotel Esplanada (Tulcea), hotel Venezia (Bucureşti), hotel Libra (Sibiu), hotel Moxa (Bucureşti), Howard Johnson (Bucureşti), hotel Central (Bucureşti),

Nu doar litoralul românesc este în oferta retailerului, ci şi Delta Dunării. Spre exemplu, turiştii germani pot opta pentru cazare şapte nopţi cu mic dejun la hotelul Wels din Bălţenii de Sus, pentru suma de 364 de euro în perioada 12-19 mai.

Prima ofertă de turism oferită de Lild clienţilor din Germania a fost un circuit amplu, care includea vizite în Bucureşti, Piteşti, Sibiu, comuna Biertan, Sighişoara, Lacul Roşu, comuna Hărman, Braşov, Bran, Predeal. Pentru ofertele de vacanţă, Lidl are parteneriate cu FTI Touristik şi Neckermann.

Lidl a preluat în 2010, de la grupul Tengelmann, reţelele de magazine de discount Plus din România şi Bulgaria. Operat de concernul Lidl & Schwarz, Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu activitate în peste 20 de ţări şi având peste 100 de centre logistice, care aprovizionează cele 9.000 de magazine.

În Germania, retailerul are deschise peste 3.000 de magazineLidl.

 http://economica.rtv.net/lidl-vrea-sa-aduca-turisti-germani-pe-litoralul-romanesc-si-in-delta_21263.html

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii