Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu mai pleacă în SUA. Urma să participe la un eveniment unde urma să vină şi preşedintele american, Donald Trump

ro

06 Feb, 2019 19:25 1454 Marime text
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat miercuri că nu va pleca în Statele Unite ale Americii, la Washington, pentru a participa la un eveniment unde urma să vină şi preşedintele american, Donald Trump, conform Agerpres.ro

Liderul PSD a confirmat că a avut o invitaţie pentru SUA, însă a refuzat-o pentru a fi prezent la dezbaterile pe buget.

"Nu plec în Statele Unite. Am primit invitaţia. Mulţumesc pentru ea. Am declinat-o, deoarece chiar trebuie să particip la discuţiile astea pentru buget", a afirmat Dragnea.


Organizaţia PSD Teleorman anunţa marţi, pe Facebook, că Liviu Dragnea a fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, de la Washington.

"Liviu Dragnea, preşedintele PSD, dă o nouă lovitură pe plan internaţional. Liderul social-democrat a fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington. La acest eveniment va fi prezent şi preşedintele SUA, Donald Trump, iar Liviu Dragnea va fi oaspetele liderului de la Casa Albă în perioada 5 - 8 februarie", preciza PSD Teleorman. 

Sursa: Agerpres.ro
Sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii