Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderii PNL Constanţa, alături de Gheorghe Moldovan în lansarea candidaturii pentru un nou mandat la Primăria Albeşti

ro

27 May, 2012 23:14 2055 Marime text

gheorghe_moldovan.jpgPrimarul comunei constănţene Albeşti, Gheorghe Moldovan, îşi lansează, în aceste momente, candidatura pentru un nou mandat la conducerea administraţiei publice locale, din partea PNL. Alături de el sunt preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, liderul Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa, Victor Manea, dar şi Cristian Radu, candidat independent la Primăria Mangalia.

În acest context, Moldovan a declarat: „Am avut un mandat greu, abia am reuşit să aduc bugetul la zero. Împreună cu echipa mea, voi continua proiectul de dezvoltare a localităţii". De asemenea, Gheorghe Moldovan le-a mulţumit locuitorilor comunei Albeşti pentru că i-au fost alături în aceşti patru ani de mandat.

Alături de candidatul PNL la Primăria Albeşti sunt şi UNPR şi PDL. Astfel, în total, 50 de candidaţi liberali, democrat liberali şi din partea UNPR la mandatul de consilier local susţin candidatura lui Moldovan.

Prezent la eveniment, candidatul independent la mandatul de edil şef al municipiului Mangalia, Cristian Radu, a declarat: "Îmi doresc o metropolă Mangalia care să includă şi comuna Albeşti, iar agricultorii să vină în Mangalia la o piaţă agricolă civilizată". Radu a menţionat şi că localitatea Albeşti este a doua sa casă, soţia sa fiind, de origine, din această comună. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii