Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderii PDL din reginea de Sud-Est se întâlnesc la Constanţa

ro

13 Jun, 2013 17:52 1667 Marime text
Organizaţia Judeţeană a PDL Constanţa va găzdui, la acest sfârşit de săptămână, două evenimente.
Sâmbătă, 15 iunie 2013, tinerii democrat-liberali membri ai Biroului Permanent Naţional, în frunte cu preşedintele TDL, Sorin Moldovan, se vor întâlni la Constanţa pentru a discuta strategia de educaţie, dar şi alte teme importante, cum ar fi şomajul în rândul tinerilor. Membrii TDL vor veni la Constanţa din Germania, acolo unde au avut o vizită de lucru în această săptămână, se menţionează într-un comunicat de presă.
Tot sâmbătă va avea loc şedinţa de lucru pe regiunea Sud-Est la care vor participa reprezentanţii judeţelor Constanţa, Vrancea, Tulcea, Galaţi şi Brăila, dar şi responsabilul de regiune, vicepreşedintele PDL Cezar Preda, alături de secretarul regional, Gigi Chiru. Ambele întâlniri vor avea loc la sediul PDL Constanţa.
De asemenea, cu ocazia acestor două evenimente vor fi organizate conferinţe de presă:
1. Vineri, 14 Iunie 2013, de la ora 18:00 va avea loc întâlnirea reprezentanţilor mass-media cu preşedintele tineretului PDL, Sorin Moldovan, dar şi cu alţi reprezentanţi ai TDL în Biroul Permanent Naţional;
2. Duminică, 16 Iunie 2013, de la ora 10:30 va avea loc conferinţa de presă organizată de Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa, care îl va avea alături pe Cezar Preda, vicepreşedinte al PDL şi responsabil pe regiunea Sud-Est, dar şi de preşedinţii organizaţiilor judeţene din regiunea Sud-Est.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionescu mihai 13 Jun, 2013 20:59 am citit saitul vostru si este f.bun succes