Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:33 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie Transelectrica pentru modernizarea staţiei Medgidia Sud (document)

ro

28 Jul, 2014 13:35 2042 Marime text
Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” SA anunţă încheierea unui contract de achiziţii publice, prin licitaţie deschisă, pentru “Retehnologizarea staţiei 110 kV Medgidia Sud - Serviciile de proiectare fazele: studiu de prefezabilitate, studiu de fezabilitate şi caiet de sarcini”.
 
Durata contractului este de 9  luni, începând de la data atribuirii contractului. Valoarea estimată, fără TVA este de 293.278 lei.
 
Persoanele care deţin funcţii de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea, finalizarea contractului (aprobă/semnează documente emise în legatură sau pentru procedura de atribuire) sunt:


Director: Vâju Marian
Director tehnic: Baltă Niculae
Director economic: Bejan Octaviana
Şef Serviciu Buget Finanţe Contabilitate: Vâju Valentina
Serviciul Comercial: Tănasă Ion, Baltă Maria, Dulgheru Dragoş
Şef Serviciul Investiţii: Pascu Octavian
Serviciul Investiţii: Stănescu Mircea, Prisecaru Dan-Ferdinand
Consilier juridic: Sava Liliana
Şef Serviciu CMSSM: Anicăi Eugen  
 
Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente a fost fixat pentru data 13 august 2014, ora 15:00, în timp ce termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 august 2014, ora 10:00. Ofertele vor fi deschise pe data de 25 august 2014, ora 12:00 la sediul CNTEE Transelectrica SA-Sucursala de Transport Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii