Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație pentru alocarea unor noi multiplexuri de televiziune digitală

ro

26 Sep, 2014 19:39 1150 Marime text
Autoritatea Națională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a supus consultării publice un proiect de decizie şi caietul de sarcini pentru organizarea unei licitaţii în vederea acordării celor două multiplexuri de televiziune digitală naționale nealocate în procedura precedentă, precum și a 40 de multiplexuri regionale și 19 locale.
 
Prin intermediul unui multiplex național se vor furniza servicii de televiziune digitală terestră la nivelul întregii țări, în timp ce multiplexurile regionale și locale vor acoperi fiecare câte o anumită zonă de alocare ce poate fi echivalentă cu un județ, respectiv o localitate.
 
Taxa minimă de licenţă, care reprezintă preţul de pornire în cadrul licitației pentru fiecare din cele două multiplexuri naționale, este de 300.000 euro, iar pentru multiplexurile regionale și locale aceasta variază între 12.000 euro pentru un multiplex regional pentru București și 1.000 euro pentru un multiplex alocat la nivelul unei localităţi care nu este reşedinţă de judeţ. Taxele de licență au fost stabilite de către Guvern în luna februarie 2014.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii