Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie deschisă Poşta Română vrea să achiziţioneze genţi în valoare 1.760.000 de lei (documente)

ro

30 Sep, 2014 14:55 2765 Marime text
Compania Naţională Poşta Română SA organizează o licitaţie deschisă pentru atribuirea unui contract prin care vrea să cumpere genţi pentru factorii poştali.

Adresa de la care se pot obţineinformaţii suplimentare, caietul de sarcini şi documente suplimentare, precum şi ofertele sau solicitările de participare pot fi obţinute, respectiv depuse, la adresa: bulevardul Dacia, nr 140, sector 2 Bucureşti.

Livrarea genţilor se va face către unităţile regionale din Bucureşti, Braşov, Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Ploieşti, Timişoara. (potrivit caietului de sarcini ataşat în secţiunea "Documente" a acestui articol). De asemenea, prin acest contract se doreşte achiziţionarea unui număr total de 8.000 de genţi pentru factorii poştali. Acestea articole vor ajunge către regionalele Poştei Române din Bucureşti, Ploieşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi şi Constanţa. La Constanţa vor ajunge pentru oraşele Constanţa, Brăila, Buzău, Galaţi, tulcea şi Vrancea, un număt total de 1.024 de genţi, dintre care 222 de articole rămân la Constanţa (potrivit caietului de sarcini ataşat în secţiunea "Documente" a acestui articol).

Durata Contractului va fi de 6 luni de la data atribuirii. Valoarea totală estimată este de 1.760.000 de lei, fără TVA, iar garanţia de participare trebuie depusă într-un cuantum de 30.000 de lei.

Persoanele responsabile pentru organizarea licitaţiei, în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt Alexandru Petrescu, Gabriela Isabela Mantu, Florian Vardol, Gabriel Eugen Dumitru, Rareş Ionuţ Stanciu, Victor Simion, Antonio Robert lorentz, Cornelia Emilia Buscu, Ileana Mincu, Adrian Eugen Ilie şi Georgeta Popovici.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este data de 13 octombrie, la ora 16.00, primirea ofertelor şi a cererilor se poate face până la data de 14 octombrie, ora 12.00, iar două ore mai târziu, în aceeaşi zi, va avea loc şi deschiderea ofertelor, pe bulevardul Dacia, nr. 140, sector 2, Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii