Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie deschisă la Regionala CFR Constanţa Se modernizează calea de rulare în staţiile Constanţa Port, Palas, Medgidia şi Tulcea Mărfuri (document)

ro

16 Jul, 2014 18:54 3746 Marime text
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA organizează licitaţie deschisă pentru atribuirea unui contract de achiziţii publice având ca obiect executarea de “Lucrări de reparaţie la aparatele de cale pentru ridicare restricţie de viteză din staţiile Constanţa Port Gr.B, Palas Gr.A, Medgidia Gr.A, Tulcea Mărfuri, constând în înlocuirea pieselor metalice, a traverselor speciale din lemn necorespunzătoare, rectificarea ecartamentului şi a nivelului, iar pentru trei aparate de cale este necesară înlocuirea acestora integrală”.
 
Valoarea estimată, fără TVA este de 1,447,800.89 RON, iar durata contractului este de 30 de zile începand de la data atribuirii contractului.
 
Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 30 iulie 2014, ora 10:00, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 4 august 2014, ora 10:00. Ofertele vor fi deschise în aceeaşi zi, la ora 11:00, la sediul Sucursalei Regionale CF Constanta, Aleea Albăstrelelor, nr.10, et. III, cam.327.
 
Sunt considerate persoane care deţin funcţii de decizie (referitor la modul de analiză şi evaluare a ofertelor/ candidaturilor depuse în cadrul unei proceduri de atribuire) în cadrul CNCF “CFR” SA Bucuresti - Suc. “CREIR CF ” Constanţa urmatorii: Maer Dorin Ioan, Mega Joiţa, Moisei Gigi Claudiu, Petrescu Daniel, Lateş Adriana Cristina, Bilici Valentin, Carcea Diana, Tocaci Georgeta, Petre Ioana, Lazăr Camelia, Butoi Marcel, Nacu Camelia, Daneci Pătrău Denisa, Belu Daniela Luminiţa, Toader Daniel Marius.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii