Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licenţiat în „Computer Science” Diplomă în limba engleză recunoscută la nivel internațional, acordată de Universitatea “Ovidius”

ro

15 Jul, 2014 16:04 1706 Marime text
În acest an, un nou program de studii universitare de licenţă în domeniul informaticii, predat exclusiv în limba engleză, va debuta la Facultatea de Matematică și Informatică a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa:  „Computer Science”. În contextul dezvoltării explozive a societății bazate pe cunoaştere („knowledge based society”), menirea acestui program de studii este de a pregăti eficient specialiști de înalt nivel profesional în domeniile de avangardă ale tehnologiei informaţiilor şi comunicaţiilor, se arată într-un comunicat al Biroului de presă al Universităţii.
 
Planurile de studiu competitive, concepute conform sistemului european educaţional Bologna, permit recunoașterea diplomelor de licenţă în oricare altă țară integrată în structurile Comunității Europene şi chiar dincolo de acestea.
 
Prin convenţiile de colaborare încheiate cu marile corporaţii internaţionale: ORACLE, IBM, Microsoft, Facultatea de Matematică și Informatică este un partener activ în mai multe programe de dezvoltare academică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii