Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalul Nicolae Ioţcu a fost arestat în această seară

ro

25 Jul, 2015 22:50 1774 Marime text
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, liberalul Nicolae Ioţcu, reţinut de DNA după ce a fost prins în flagrant când primea 10.000 de euro mită de la un om de afaceri pentru un contract de lucrări la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, a fost arestat preventiv, în această seară, de Tribunalul Timiş. Magistraţii Tribunalului Timiş au admis propunerea procurorilor anticorupţie de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Ioţcu. El va fi dus în arestul Poliţiei Judeţene Timiş.
Preşedintele Consiliului Judeţean Arad a fost reţinut, vineri seară, de DNA Timişoara, pentru trafic de influenţă, după aproximativ cinci ore de audieri. Liberalul Nicolae Ioţcu a fost prins în flagrant când primea 10.000 de euro mită de la un om de afaceri. Potrivit unor surse judiciare, flagrantul a fost organizat în faţa locuinţei lui Ioţcu din localitatea Vladimirescu, iar banii i-ar fi fost daţi şefului CJ pentru un contract de lucrări la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad.
Sursele citate au precizat că Nicolae Ioţcu este acuzat de trafic de influenţă, întrucât şi-ar fi exercitat influenţa în cadrul procedurii organizate la Consiliul Judeţean Arad pentru atribuirea unui contract privind dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă unei asocieri de două firme.
Nicolae Ioţcu este preşedinte al Consiliului Judeţean Arad din anul 2008. Anterior, în perioada 2004-2008, el a fost senator din partea PDL.



sursa foto: ziaruldeiasi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii