Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii de la municipiu, băgați în ședință de Chițac

ro

11 Feb, 2016 12:00 2453 Marime text
 
La sediul PNL de pe strada Lahovari se vor întâlni membrii Biroului Politic Municipal al PNL Constanța. Ședința este programată să înceapă la ora 18.00. Deocamdată nu se știe dacă astăzi se va decide componența „unică” a BPJ a PNL Constanța având în vedere preluarea de către Vergil Chițac a șefiei unice a filialei municipale.

Astfel, astăzi, Chițac anunță restructurări la filiala municipală PNL Constanţa, Biroul Politic Local (BPL) urmând a fi înjumătățit, iar Consiliul Executiv devenind mai „suplu”. Totodată, vor aparea comisii lucrative pe domenii, alcătuite doar din specialiști. 
„Calea sigură spre insucces va fi să încerc să îi mulțumesc pe toți din partid”, a declarat Vergil Chițac. „În viitorul BPL al PNL Constanța vor fi zece locuri pentru reprezentanți ai societății civile”, a mai anunțat Chițac. 

Tot el spune că le va cere consilierilor municipali rapoarte de activitate deși a afirmat că sunt puține șanse să se regăsească pe lista PNL pentru CLM Constanța. 

„În viitorul BPL al filialei municipale PNL ponderea PDL-PNL va fi egală”, a mai declarat Vergil Chițac, completând că o treime din componență va fi alocată societății civile, iar restul membrilor de partid. 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii