Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liber la pariatul online!

ro

04 Jul, 2015 21:50 2088 Marime text
Dacă până acum românii care jucau la pariuri online riscau amenzi de pâna la 50.000 de lei sau chiar şi doi ani de închisoare, de la 1 iulie aceştia pot răsufla ușurați. Legea în România s-a schimbat, şi cei cei care vor sa dea lovitura pe net pot să joace acum legal, fără teamă că se pot trezi cu mascaţii la uşă, potrivit Romania TV.
În decembrie 2014, Guvernul a emis o Ordonanţă de Urgenţă prin care a reglementat jocurile de noroc online, una dintre consecinţe fiind aceea că jucătorii, dacă aleg o casă de pariuri sau un casino autorizate de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, nu trebuie să se mai teamă de amenzi. Anterior, legea veche prevedea sancţiuni de 50.000 de lei sau chiar închisoare de până la doi ani pentru cei care jucau la case neautorizate. Iar în România nu a existat, până astăzi, nici o casă autorizată, ceea ce înseamnă că zeci de mii de români au riscat să plătească averi sau chiar cu libertatea pentru că au pariat online!
Începând cu 1 iulie, în schimb, Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc a acordat prima autorizaţie online pentru site-ul winmasters.com. Și încă din prima zi, din taxele plătite de acest site, statul român a câștigat 500.000 de euro! În continuare însă pariorii trebuie să fie atenți, pentru că și noua legislație prevede amenzi foarte mari, tot de 50.000 de lei, pentru cei care joacă la case neautorizate pe teritoriul României, cum ar fi Bet365.

sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii