Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Leonard Doroftei, implicat într-un accident cu o mașină de pompieri

ro

12 Jan, 2017 14:29 2642 Marime text
Leonard Doroftei se afla la Piaţa Universităţii când a pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-o maşină de pompieri. Poliţiştii au sosit la faţa locului, pentru a face cercetări. Maşina fostului pugilist a suferit avarii grave.
 
Contactat de reporterii spynews.ro, fostul mare boxer a declarat: “Mi-a patinat o roată şi am intrat într-o maşină de pompieri. Vă daţi seama, nu am vrut să se întâmple asta! Din fericire, nu am păţit nimic. Sunt bine”.
 
Într-o declaraţie la Antena Stars, el a detaliat: "Veneam dinspre Ploieşti, mă duceam către Unirii, drumul liber – pe culoarea verde –, m-am trezit deodată cu o maşină de pompieri care aveau o avarie şi erau în misiune, dar erau pe contrasens, se grăbeau (...) Am frânat, am luat de volan, dar tot ne-am lovit. A patinat un pic, dar bine că sunt în regulă. Sunt ok, am un pic nasul roşu. M-am lovit la nas, dar sunt obişnuit. Probabil, airbagul m-a lovit. Când te loveşti de o maşină de pompieri (...)", informează stiripesurse.ro.
 
Leonard Dorin Doroftei s-a născut la Ploieşti, la 10 aprilie 1970. El a fost campion mondial WBA, categoria semi-ușoară (61,9 kg) între 5 ianuarie 2002 şi 24 octombrie 2003.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii