Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legătura Dunăre – Portul Constanța, dezbătută în cadrul unui simpozion la Galați

ro

23 May, 2018 17:18 2621 Marime text

Prezent astăzi, 23 mai, la simpozionul "Dunărea de Jos" de la Galați, directorul general al CN APM SA Constanța, Nicolae Dan Tivilichi a vorbit despre „Legătura Dunăre – Portul Constanța”.

Temele de discuții abordate astăzi de specialiști în transportul fluvio-maritim au fost: „Navigația interioară și strategii de viitor”, „Evoluția pieței fluviale, provocări și tendințe în trafic și infrastructura fluvială”, „Aprovizionarea cu motorină pe Dunăre, avantaje și obstacole”, „Influența schimbărilor legislative începând cu 2020 privind sulful”.

Asociația Prodanube a adus în atenția participanților tema de discuții „Dezvoltarea LNG-ului în Regiunea Dunării”, după care reprezentantul Bulmarket a vorbit despre experiența primului terminal de LNG pe Dunăre.

Simpozionul „Dunărea de Jos”, organizat de TTS și OMV Petrom, în parteneriat cu CN APM SA Constanța, a reunit specialiști din domeniu, reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, ai CN APM SA Constanța, AFDJ, ACN, Navrom Galați, United Shipping, ADM, Romnav, AAOPFR, Bunker Trade Logistic, Depozit Frial, Alconex, Asociația Pro Danube.


Sursă foto: Facebook/ Constanța Port
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii